Kinetic Partners Office Renovation

Area: 125 m² | Duration: 7 Weeks

The Brief

To find a new office space in the city centre and to relocate our clients from their existing offices to a new modern office space that provided them with the corporate look that they required. The space needed to be bright and dynamic to work in and suitable for their needs with scope for future expansion over the next few years.

Concept

The concept was to remove all the existing dividing walls and structural features to open up the space and use the dual aspect of the natural light to create a bright modern working space. We did this by creating 3 separate zones, bringing a bright working environment for the employees and also by providing areas that can be used for breakout meetings, a boardroom and open office plan area, while catering for the privacy needed in certain areas at various times.

Execution

CRM inspected a number of office spaces in the city centre and advised which space worked best for our client’s needs and for the company image. Once we identified the right premises for Kinetic Partners we prepared various layouts and designs, we then had to carry out a full refurbishment of the space to a very high standard, before relocating them to the new office space.