Malin 1st floor office space Fit-Out

Area: 400 m² | Duration: 4 Weeks

The Brief

To provide a bright new corporate office reflecting Malin’s modern new image. To include a large corner boardroom with flexibility of use and a high end finish throughout. The space required a number of meeting rooms of varying sizes and a separate open plan area to be used by external clients with separate private access to this space from the reception area and complete separation from Malin’s main open plan office space.

Concept

Malin was looking to have a fresh new modern office with a corporate look that was bright and spacious with flexibility to expand into the future. They had a number of requirements from the outset which were key to their office space working for them. This in turn had a bearing on the overall design concept and space planning.

Execution

Malin contacted us in the second week in November 2014 and asked if we would be able to help them fit out their new office space on the floor above where they were currently located. The brief required the fit-out be completed and the office up and running in 4-5 weeks so that they could move in and work the week before Christmas. This gave us an extremely tight time line to generate a concept and design and to execute the project on site.