Progressive Vision Medical Suite

Area: 80 m² | Duration: 4 Weeks

The Brief

To create new modern, stylish medical suite, with clean lines and a highly functional layout, on a tight budget, within a quick turnaround time.

Concept

The concept was to create a modern stylish feel to the new suite with clean lines and soft finishes. We designed the space to be calm and comfortable for the patients in the waiting areas and in the operating and consultancy rooms. We had to work closely with the client to ensure that the new space would work functionally for them and would fit their specific requirements. This required creating two separate waiting areas to allow patients and their carers to move around as they could be in the suite for long periods.

Execution

CRM had to relocate the client from an existing suite in the same complex. They wished to have the new suite fitted out and functioning before they relocated .The transition had to be seamless and this required working very closely with the client to make sure that all areas of their business were clearly understood, so when the move came about everything functioned flawlessly.